Maykers vacatures Maykers vacatures

Maykers vacatures

Over Maykers

Maykers een ‘Agribaba’ noemen is te kort door de bocht. Naast vragers (boeren) en aanbieders (producenten) is er namelijk ook ruimte voor distributeurs en leveranciers. Maykers moedigt producenten aan hun eigen distributeurs mee te nemen, zodat de waarde die zij toevoegen bewaard blijft. Daarnaast ondersteunt Maykers deze producenten en distributeurs om succesvol te worden in de (soms nieuwe) digitale wereld.

 

Scale-up in B2B-e-commerce

Sinds de start van het bedrijf in 2020 is het platform in Denemarken uitgerold en inmiddels werken er 45 mensen op het hoofdkantoor in Utrecht. Oprichters Alexander en Jerome kregen funding van de Kramp groep. Met deze gevestigde corporate in de rug staat de start-up stevig en heeft zij de gewenste slagkracht. Dat is maar goed ook, want de ambities zijn groot. De komende vijf jaar wil Maykers in acht tot tien Europese landen uitrollen. Om dat te realiseren zijn er soms vacatures bij Maykers voor ambitieuze kandidaten.

Werken in de agri-sector

Wat Maykers een atypische start-up maakt, is dat het bedrijf onderdeel is van de Kramp groep. Dat heeft sterke voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van budget, maar kan ook lastig zijn. Ook het brengen van de digitale transformatie in een traditionele wereld is een uitdaging. Dat maakt werken bij Maykers interessant voor veel professionals.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.