Martine Francken

Consultant
  • 2017   Top of Minds Executive Search
  • 2016   Talent Acquisition Consultant, Philips
  • 2015   Senior Recruiter, PwC
  • 2012   Campus Recruiter bij Freshfields Bruckhaus Deringer LLP

In een wereld waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op digital is persoonlijk contact heel belangrijk. In mijn werk als Consultant haal ik het meest uit de gesprekken die ik voer met mensen op cruciale momenten in hun carrière.

Ik specialiseer me in consulting rollen, stafposities binnen legal én juridische rollen in het bedrijfsleven. Dit zijn segmenten van de arbeidsmarkt die constant in beweging zijn en waarin de lat hoog ligt. De mensen bij mij aan tafel zijn ambitieuze en creatief-intelligente vernieuwers die openstaan voor iets nieuws: van slimme next steps tot een complete professionele switch. Doordat Top of Minds vakinhoudelijk breed is georiënteerd, ben ik in staat compleet onafhankelijk en gericht te adviseren. Recruitment is mensenwerk; ik kijk naar de persoon achter de functie, combineer dat met mijn inhoudelijke kennis van het werkveld, en zie kansen die ze soms zelf niet zien.

Bij Top of Minds nemen we de tijd voor eerlijke, persoonlijke aandacht. We werken geen vacatures weg, maar kijken hoe we iemand op de langere termijn professioneel succes kunnen bieden waar hij of zij energie van krijgt. Als oprechte sparringpartner heb ik invloed op verrassende fantastische wendingen op iemands carrièrepad. Heerlijk is dat. Hun werkgeluk is mijn trots.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.