Martine Francken

Consultant
  • 2017 Top of Minds Executive Search
  • 2016 Talent Acquisition Consultant, Philips
  • 2015 Senior Recruiter, PwC
  • 2012 Campus Recruiter bij Freshfields Bruckhaus Deringer LLP

In een wereld waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op digital is persoonlijk contact heel belangrijk. In mijn werk als Consultant haal ik het meest uit de gesprekken die ik voer met mensen op cruciale momenten in hun carrière – in de allesbepalende eerste zes jaar.

Ik specialiseer me in consulting exit rollen en support staff binnen legal, segmenten van de arbeidsmarkt die constant in beweging zijn en waarin het uitdagend is kandidaten te vinden die ‘de baan al eens hebben gedaan’. De mensen bij mij aan tafel zijn ambitieuze en creatief-intelligente vernieuwers die openstaan voor iets nieuws, van slimme next steps tot een complete professionele switch. Doordat Top of Minds vakinhoudelijk breed is georiënteerd ben ik in staat compleet onafhankelijk en gericht te adviseren. Recruitment is mensenwerk; ik kijk naar de persoon achter de functie, en zie kansen die ze soms zelf niet zien.

Bij Top of Minds nemen we de tijd voor eerlijke, persoonlijke aandacht. We werken geen vacatures weg, maar kijken hoe we iemand op de langere termijn professioneel succes kunnen bieden waar hij of zij energie van krijgt. Als oprechte sparringspartner heb ik invloed op verrassende fantastische wendingen op iemands carrièrepad. Heerlijk is dat. Hun werkgeluk is mijn trots.

Aanmelden nieuwsbrief