Mars

Mars

Mars is een van de grootste spelers in de wereldwijde voedselindustrie. Wat in 1911 begint met een Amerikaanse moeder en haar zoon – Frank Mars – die in hun keuken zelf snoepjes maken, groeit uit tot een toonaangevend bedrijf met ruim 125,000 werknemers in tachtig landen. Met haar innovatieve mindset is Mars leidend op het gebied van zoetwaren, snacks, drank en diervoeding, die het in meer dan honderd landen verkoopt.

In Nederland telt Mars 1100 werknemers, waarvan het merendeel werkzaam is in de eigen chocoladefabriek in Veghel – tevens de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld. Klanten als Ahold, Jumbo, Plus en bol.com optimaal bedienen: dat is de key driver voor medewerkers in alle lagen van de organisatie. De laatste jaren staan een nog meer klantgerichte benadering en datagedreven aanpak centraal. Als Category Captain focust Mars in samenwerking met vooraanstaande (r)etailers op duurzame groei van alle categorieën.

 

In januari won Mars de Industributietrofee voor ‘Best gewaardeerde handelspartner in de categorie Zoetwaren & Snacks’. Een bevestiging van de klantgerichte, digitale mindset die Mars de onbetwiste best-in-class categoriepartner maakt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.