Marlies Hoogvliet

Partner
  • 2014    Top of Minds Executive Search
  • 2008    Senior Selection Advisor, PostNL

Bij Top of Minds ligt de nadruk op persoonlijk contact, zowel met kandidaten als opdrachtgevers. We bouwen langetermijnrelaties op – wij zijn loyaal naar hen en vice versa.

Ik haal voldoening uit werkelijk duurzame matches vinden. De ‘fit’ die voor beide partijen de best mogelijke perspectieven biedt. Lijken kandidaat en bedrijf op papier geschikt, maar blijken ze in de praktijk toch andere belangen te hebben? Dan kijk ik verder. Recruitment draait om perfecte synergie, en dus om kritisch antwoord te vinden op de vraag: what makes somebody tick?

Top of Minds richt zich vooral op de online wereld. Een veranderlijke markt waarin iedere ontwikkeling de bedrijfswereld radicaal kan omgooien. Dat betekent dat we altijd bezig zijn met wat er gebeurt in de markt en hoe we voorop kunnen blijven lopen. Met deze expertise kunnen we op het scherpst van de snede onafhankelijk inhoudelijk adviseren.

Binnen e-commerce help ik traditionele organisaties en pure players bij hun volgende groeistap. Van ingrijpende digitale transformaties tot opschalen en challengen – iedere professionaliseringsslag vraagt om outperformers die transities in een stroomversnelling kunnen brengen. Soms weten ze zelf nog niet wat de beste koers is. Ik geef concreet richting, neem oogkleppen af en wijs al sparrend de weg.

 

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.