Marie-Stella-Maris
 Marie-Stella-Maris


Marie-Stella-Maris


Over Marie-Stella-Maris
Van heren-, dames- en kinderkleding is het een kleine sprong naar mineraalwater en beauty & care-producten. Althans, dat was het voor Patrick Munsters, founder van Scotch & Soda, toen hij in 2011 Marie-Stella-Maris oprichtte. Daarbij speelde een sociaal-maatschappelijke overtuiging een belangrijke rol: dat iedereen op de wereld toegang moet hebben tot schoon drinkwater en hygiëne. Die missie zit diep verankerd in het DNA van het bedrijf.

Vanuit die gedachte was de stap naar water een logische. Later gevolgd door care-producten, want voor hygiëne heb je naast schoon water, ook zeep en aanverwante artikelen nodig. In de loop der jaren groeide dit uit tot een divers assortiment van premium essentials waarmee mensen goed voor zichzelf kunnen zorgen, zowel van binnen- als van buitenaf. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als core value
Marie-Stella-Maris doneert 5% van haar omzet aan duurzame waterprojecten. Zo draagt het merk en iedereen die hun producten koopt bij aan schoner (drink)water voor mensen in ontwikkelingslanden. Sinds 2011 doneerde Marie-Stella-Maris meer dan 1,4 miljoen euro en hielp het wereldwijd meer dan 45.000 mensen. Een prestatie waar ze op het Amsterdamse hoofdkantoor behoorlijk trots op zijn. 

Maar naast de stevig gewortelde purpose is profit minstens zo belangrijk: Marie-Stella-Maris is ook een commerciële organisatie met uitgesproken ambitieuze doelstellingen. Mede dankzij de betrokkenheid van Stecc Capital Group en enkele private investeerders die vorig jaar instapten. Heel concreet wil het bedrijf de omzet binnen vijf jaar (minimaal) verdrievoudigen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.