L'Oréal

L'Oréal

Over L’Oréal

Het succesverhaal van L’Oréal wordt gekenmerkt door één miljard consumenten die meer dan 28 topmerken gebruiken in 130 verschillende landen. Het afgelopen jaar heeft L’Oréal een omzet van ruim 22,5 miljard euro geboekt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain verkoopt L’Oréal jaarlijks 53 miljoen producten. De missie is om de producten breed toegankelijk te maken van professionele, luxe tot natuurlijke producten. De paradepaardjes zijn L’Oréal Paris, Lancome, Vichy, RedKen en The Body Shop.

Schoonheid voor iedereen

De missie van L’Oréal is om schoonheid voor alle leeftijden, ongeacht sekse of huidskleur, toegankelijk te maken. L’Oréal heeft een verscheidenheid aan ambassadeurs variërend van de Friese Doutzen Kroes tot het legendarische topmodel Twiggy, dat op 65-jarige leeftijd het gezicht is voor L’Oréal Professionnel. L’Oréal heeft als een van de weinige ketens make-up voor de donkere huid en een uitgebreide L’Oréal Men Expert-lijn. De mannelijke producten worden vertegenwoordigd door sterke persoonlijkheden als Hugh Laurie en Patrick Dempsey.

Werken bij L’Oréal

In Hoofddorp werken 420 mensen aan de nummer één positie van L’Oréal in Nederland. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Bij L’Oréal werken ambitieuze mensen en staat plezier in het werk hoog op de agenda.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.