Lecture Lecture

Lecture

Lecture daagt mensen uit om op een andere manier naar de wereld te kijken. Met inspirerende lezingen stimuleren ze creativiteit en innovatie en brengen ze collega’s dichter bij elkaar. Al meer dan tachtig bedrijven, groot en klein, hebben een Lecture-abonnement en trakteren hun medewerkers op een maandelijks college. Met name bij organisaties met veel jonge, hoogopgeleide, internationale medewerkers – waaronder Adyen, Heineken, funda, Spaces, ING en Red Bull – is de service erg populair.

 

De interactieve lectures worden verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland, vaak verbonden aan toonaangevende instituten als Cambridge, NYU of de TU Delft. Zij zijn experts in hun vakgebied en vertellen daar bevlogen over. Of het nu gaat over onderhandelen, storytelling, thuiswerken, robotica, witwassen, feedback geven, Leonardo da Vinci, ethiek of agile; de sessies zetten je aan het denken. Soms met een directe link naar het dagelijkse werk en soms juist niet.

 

Lecture ontzorgt haar klanten volledig. Het bedrijf cureert, produceert, modereert en presenteert. Zelfs het versturen van de uitnodigingen en de survey achteraf neemt de start-up voor haar rekening. Lecture organiseert zowel fysieke als digitale colleges. De online sessies worden live gestreamd in kantoorgebouwen over de hele wereld.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.