Kubo Kubo

Kubo

High-tech kassen
Familiebedrijf KUBO is al 75 jaar actief in de tuinbouw en heeft in die tijd diepgaande kennis en expertise opgebouwd in tuinbouwtechnologie. Als aannemer levert KUBO wereldwijd duurzame productiefaciliteiten op. Maar KUBO is ook een adviseur en partner voor haar klanten. Met het Full Service Grow Concept levert KUBO locatie- en klantanalyse, haalbaarheidsstudies, oplevering van innovatieve high-tech kassen, en verdere ondersteuning in de vorm van personeelstraining en opbrengstmonitoring

Innovatie
NPM Capital is als minderheidsaandeelhouder betrokken bij KUBO, en zet, samen met het management, vol in op innovatie. Een trots voorbeeld van KUBO’s innovatiekracht is de UltraClima, een vernieuwend concept met energiezuinige ventilatoren, verwarming en ontvochtiging met behulp van buitenlucht, energieschermen met lange levensduur, efficiënt gebruik van hoge concentraties CO2 voor optimale fotosynthese, hergebruik van irrigatiewater en opvang van regenwater en condens. Dit resulteert in een aanzienlijk lager energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot dan in conventionele kassen.

Missie
KUBO heeft als missie om ondernemers wereldwijd in staat te stellen hun markt te voorzien van gezond, plantaardig voedsel, in duurzame kassen met hoge opbrengst. Alle banen en vacatures bij KUBO staan in het teken van deze missie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.