Koninklijke Vezet

Koninklijke Vezet

Vezet

Koninklijke Vezet is Europees marktleider in gemaksgroente, gesneden fruit, maaltijdsalades en koelverse pizza’s. Zeker nu de aandacht voor gezondheid en duurzaamheid groeit, wil het bedrijf zijn missie voortvarend uitvoeren: gezond eten met meer groente en fruit voor iedereen smakelijk en makkelijk maken. Daarvoor innoveert de onderneming continu, met nieuwe producten zoals de Saladbowl zonder toegevoegde suikers bij Albert Heijn.

HOFLEVERANCIER VAN ALBERT HEIJN

Vezet is hofleverancier van Albert Heijn-Delhaize. Kijk in het groentekoelvak en je ziet de producten van Vezet liggen – al zijn ze niet meteen herkenbaar, want ze dragen het label van AH. Doordat de vraag naar verse producten stijgt, zit Vezet in een gezond groeiende markt waar nog heel veel mogelijkheden liggen. Vanuit eigen data en marketing intelligence signaleert Vezet zelf kansen. Met deze inzichten gaat Vezet met Albert Heijn om tafel om nieuwe koelversproducten te ontwikkelen. Zo creëerden Vezet en Albert Heijn in het verleden al de koelverspizza en de Allerhande Box. Omdat het succes van Albert Heijn en Vezet in elkaars verlengde ligt, werken beide partijen op strategisch niveau samen.

VOORUITSTREVEND, NUCHTER EN INVENTIEF

Vezet wil vooruit. Altijd. De cultuur is een spannende mix van vernieuwingsdrang, nuchterheid en ruimte voor initiatief. Het besef dat vernieuwen niet vanzelf gaat, leeft sterk. Dat is de basis waarop Vezet groeit. Momenteel maakt de organisatie deze groei waar met 1300 medewerkers, 4 gespecialiseerde fabrieken in Noord-Holland en vestigingen in Scandinavië en het zuiden van het Nederland.

Vezet staat op het punt om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Door veranderingen in de bedrijfsstructuur en aanscherping van de ambities, zijn er op key-posities vacatures ontstaan. Deze bieden ruimte aan ambitieuze mensen die Vezet naar een hoger plan kunnen brengen. Die snel kunnen schakelen en de korte lijnen in de organisatie optimaal benutten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.