Koninklijke verkade, onderdeel van pladis global

Koninklijke verkade, onderdeel van pladis global

Over Koninklijke Verkade, onderdeel van Pladis Global

Koninklijke Verkade is opgericht op 2 mei 1886 en speelt sindsdien een prominente rol in o.a het koek, tussendoor en chocolade segment. Het bedrijf heeft door haar lange bestaan bewezen mee te kunnen bewegen met de veranderende vraag van de consument en nu als onderdeel van pladis Global de kans gekregen haar leidende positie uit te bouwen.

’Promising happiness to the world with every bite’: dat is wat pladis de consument belooft. Het van oorsprong Turkse bedrijf werd in 2016 opgericht en maakte in haar korte bestaan tot dusver een enorme groei door. Als een van de wereldwijde leiders in koek- en zoetwaren is pladis Global actief in meer dan 120 landen – waaronder Amerika, Japan en Noord-Afrika. De wereldwijde ambitie: het snelstgroeiende snackbedrijf ter wereld worden. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor het Nederlandse Koninklijke Verkade. Op het Europese continent liggen enorm veel kansen voor groei.

European office Zaandam

Het Nederlandse hoofdkantoor van Koninklijke Verkade staat in Zaandam, op de plek waar in 1886 de eerste Verkade-fabriek geopend werd. Op het kantoor werken ruim 120 mensen, en nog eens 300 in de fabriek. Hoewel pladis in verschillende landen kantoren heeft, geldt het Koninklijke Verkade kantoor als European office. Vanuit Zaandam worden met het Europese team alle landen in Europa, Zuid-Amerika en Asia Pacific aangestuurd. Medewerkers staan daardoor niet alleen in de Nederlandse spotlights, maar acteren dichtbij het hoogste, internationale toneel. Dat geldt gezien de vaak grensoverschrijdende aanpak en de voorbeeldfunctie die de Nederlandse business in deze categorieën speelt in het bijzonder voor de National Account Manager Out-of-Home & Non-Traditional Retail.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.