Koffievoordeel

Koffievoordeel

Over Koffievoordeel

Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De koffie e-tailer is marktleider in de online koffieverkoop in Nederland en België en heeft nog veel groeimogelijkheden.

De groei

Koffievoordeel is in 2010 gestart en heeft sindsdien honderden miljoenen kopjes koffie aan honderdduizenden koffieliefhebbers bezorgd. Het groeipotentieel in deze markt is groot en in 2019 wil Koffievoordeel nog meer liefhebbers aantrekken en herhaalaankopen stimuleren in zowel Nederland als België. Hierbij schromen zij niet om vernieuwende manieren in te zetten.

De businessunit

Koffievoordeel is een businessunit van e-Luscious, een online retailer gespecialiseerd in koffie en wijn en marktleider in de Benelux. E-Luscious is onderdeel van investerings-maatschappij Gilde Equity Management (GEM) Benelux. Met verschillende businessunits zoals Koffievoordeel (NL), Koffiemarkt/Cafebonmarche (BE), Wijnvoordeel NL/BE, Wijnbeurs NL/BE, en Léon Colaris voorziet e-Luscious haar klanten van hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.