Kärcher vacatures Kärcher vacatures

Kärcher vacatures

Over Kärcher
Familiebedrijf Kärcher is wereldmarktleider voor reinigingsoplossingen voor zowel de consumenten- als professionele markt. De producten van Kärcher staan voor eenvoud, veiligheid en kwaliteit. De innovatieve, professionele reinigingsoplossingen van het bedrijf worden over de hele wereld gebruikt, bij allerlei toepassingen – variëren van huis-, tuin- en keukenschoonmaakklussen, tot grote, professionele en infrastructurele reinigingsuitdagingen.

Schoonheid zichtbaar maken
Bij Kärcher werkt men er elke dag aan de schoonheid van de wereld zichtbaar te maken. De missie van het bedrijf is om mensen in staat te stellen hun plannen uit te voeren en hen te inspireren dat grondig en met passie te doen. Alle banen en vacatures bij Kärcher staan in het teken van deze missie. Vernieuwing, samenwerking en discipline zijn enkele van de waarden die daarbij een rol spelen.

Uitdagingen en innovatie
Bij Kärcher heeft men een voorliefde voor uitdagingen. Want dat is wat reinigingsklussen, groot of klein, vaak zijn. Of het nu gaat om een fabriekshal of een museum, of simpelweg een badkamer of terras: bij Kärcher gaan ze tot het uiterste om klanten te helpen de reiniging zo grondig, plezierig, eenvoudig en effectief mogelijk uit te voeren. Daarbij is innovatie het uitgangspunt. Bij Kärcher werken perfectionisten, altijd op zoek naar een slimmere en betere manier om een probleem aan te pakken of een ontwerp in te richten. Het succes van Kärcher laat zien dat deze manier van werken haar vruchten afwerpt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.