Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway

Het van oorsprong Nederlandse Just Eat Takeaway viert dit jaar haar twintigste verjaardag. In twee decennia is er veel gebeurd. Wat begon als een platform waarop restaurants zelf hun maaltijden en bezorgdiensten konden aanbieden, groeide – onder meer door concurrenten Just Eat en Grubhub over te nemen – uit tot een internationaal, beursgenoteerd bedrijf dat niet meer weg te denken is uit de moderne wereld. Immers: is er iemand die niet ooit een maaltijd via Just Eat Takeaway bestelde?

Hoewel het bedrijf inmiddels in bijna 25 landen op vijf verschillende continenten actief is, zijn de Nederlandse roots nog altijd goed voelbaar. Naast Hollandse nuchterheid, is ook ‘ambitie’ een van de kernwaarden van de organisatie. Just Eat Takeaway wil het aantal orders dat via Scoober bezorgd wordt de komende jaren explosief laten groeien.

In 2016 zag Scoober het levenslicht. Als dochterbedrijf van Just Eat Takeaway richt Scoober zich met een eigen infrastructuur, technologie en bezorgers volledig op de logistiek: door Scoober kunnen consumenten ook maaltijden bestellen van restaurants die zelf geen bezorgservice hebben. Scoober speelde de afgelopen jaren een grote rol in de enorme groei van Just Eat Takeaway door de logistiek in de vorm van het ‘Scoobermodel’ met de expansie mee te laten groeien.

Met de exponentiële groei is behoefte ontstaan aan twee stevige Regional Directors Operations – Northwest Europe en Southeast Europe – die zowel de operationele zaken, de verdere groei en de strategische (door)ontwikkeling van het logistieke model naar the next level brengen. Beide directeuren zijn verantwoordelijk voor zeven markten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.