Juno Investment Partners Juno Investment Partners

Juno Investment Partners

Over Juno
Juno investeert in Europese beursgenoteerde small- en midcapbedrijven, bij voorkeur familiebedrijven en met een sterke focus op de lange termijn. Dat doen ze sinds 2007 al zeer succesvol: met een geconcentreerde portefeuille en een lage portfolioturnover weet Juno in zijn segment al jaren een aantrekkelijk rendement te genereren dat tot de beste van Europa behoort. Momenteel bedient de vermogensbeheerder vijfhonderd, voornamelijk particuliere klanten en enkele managed accounts voor grote institutionele klanten.

Aandacht als core principle
De uitdrukking ‘wat je aandacht geeft, groeit’ is Juno op het lijf geschreven. Aandacht staat centraal in alles wat de vermogensbeheerder doet: aandacht voor het werk, voor de mensen en het fundament, maar ook aandacht voor vertrouwen, geduld, stabiliteit en gedeelde belangen. Juno heeft drie pilaren: begrijpelijke producten, goede performance en het gegeven dat klanten zich thuis voelen bij Juno. Met die waarden wist de organisatie de afgelopen jaren overtuigend vijfhonderd klanten aan zich te binden.

Werken bij Juno
Juno is een organisatie waarin hiërarchie niet veel betekent en medewerkers veel vrijheid krijgen. Men werkt vanuit het mooie kantoor in Den Haag, alwaar de werksfeer open en laagdrempelig is. Hier heerst geen vergadercultuur, maar geeft men de voorkeur aan adequaat en doordacht handelen. Het team is ambitieus, ondernemend en voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren en van elkaar te leren. Door deze dynamische werkomgeving, de interessante klanten en de mogelijkheden die medewerkers krijgen, is Juno een organisatie waar mensen erg graag werken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.