Juno Investment Partners

Juno Investment Partners

De oprichters van Juno Investment Partners, Frans Jurgens en Lennart Smits, zijn hun eerste fonds gestart aan de eetkamertafel in 2007. Inmiddels werkt Juno met tien personen vanuit een prachtig pand in Den Haag en heeft het bedrijf de ambitie om de komende jaren verder uit te breiden.

Juno investeert in Europese beursgenoteerde bedrijven in de categorieën small- en midcap. Juno combineert bovendien de rol van fund manager met die van financieel analist. Het Juno team doet hun eigen fundamentele research; dat zorgt voor grote betrokkenheid en diepe kennis over de bedrijven en industrieën waarin wordt geïnvesteerd.

Juno investeert met een horizon van ten minste vijf jaar. De investeringsfocus ligt op voorspelbare winstgroei, sterke, vaak unieke bussinessmodellen van marktleiders in niches. Veelal komen die aspecten samen bij beursgenoteerde familiebedrijven, die daarom ook oververtegenwoordigd zijn in de zeer geconcentreerde portefeuilles. Juno streeft ernaar om op een verantwoorde en rustige wijze te werken aan structurele vermogensgroei voor de meer dan 450 klanten in haar beleggingsfondsen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.