Jumpsquare

Jumpsquare

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure-sector. De droom is om met de merken Jumpsquare en Jump XL ‘jumpen de nummer-één vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Want in de parken van Jumpsquare Group springt jong en oud, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes en van fitnesslessen tot JumpScool stunt- en tricklessen.

Dankzij PE-investering door Nordian (2018) heeft het bedrijf een succesvolle buy-en-buildstrategie kunnen voeren. Ook in 2020 heeft de groep meerdere veelbelovende uitbreidingen gedaan. Daarnaast heeft het directieteam het moment gebruikt om de organisatie strak te trekken na de explosieve groei van voorgaande jaren.

 

Op dit moment bestaat de groep uit 35 parken in Noordwest Europe, zowel in eigen beheer als in franchise. De komende jaren zal Jumpsquare Group verder groeien en professionaliseren om marktleider te blijven in Europa en daarmee de leidende positie in de Trampoline- en Leisure-sector te behouden.

Het eerste hoofdstuk van de groeistrategie is erop gericht om – zodra het weer verantwoord is – de lijn van double-digit groei weer op te pakken met de eigen parken in de Benelux. Zodra dat weer stevig staat, zal op korte termijn ook de expansie in Duitsland een belangrijke groeidrijver zijn. Synergie is daarbij een kernwoord – de insteek is om learnings en best practices van de huidige parken direct op het Duitse platform uit te rollen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.