Joulz vacatures Joulz vacatures

Joulz vacatures

Optimale energieoplossingen voor bedrijven
Joulz helpt bedrijven met het elektrificeren van hun energie-infrastructuur. Daarvoor zet men verschillende duurzame en innovatieve oplossingen in, zoals meetdiensten, laadinfrastructuur en energieopslag en -opwekking. Als strategische energiepartner is Joulz van begin tot eind betrokken: van advies en ontwerp tot onderhoud en beheer. Zo realiseert Joulz voor zijn klanten vernieuwende energiesystemen waarin duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand gaan.

Inspirerende projecten
Joulz bedient ruim 20.000 zakelijke klanten in Nederland. Een van de meest in het oog springende projecten van Joulz is het Schiphol Trade Park, een zakelijk en logistiek knooppunt vlakbij Schiphol. Daar heeft Joulz een energiehub gerealiseerd die uniek is in Nederland en de enige is op die schaal. Door op een slimme manier energieopwekking, -opslag en -management aan elkaar te koppelen werkt het Schiphol Trade Park met een decentraal energiesysteem en is het volledig zelfvoorzienend. Het zijn dit soort innovatieve projecten die ervoor zorgen dat Joulz hard groeit en een van de koplopers is in de Nederlandse energietransitie. Vacatures bij Joulz richten zich op het uitbouwen van expertise en het vergroten van de slagkracht in de markt waardoor men nog meer inspirerende energieprojecten kan realiseren en daarmee nog meer bedrijven kan helpen om radicaal te verduurzamen.

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
De bedrijfscultuur van Joulz kenmerkt zich door kansen. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en het ontwikkelen van nieuwe, creatieve oplossingen. Het bedrijf hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers en stimuleert dit met opleidingen en interessante doorgroeimogelijkheden. Daarmee is het bedrijf de juiste plek om te groeien als persoon en tegelijkertijd bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.