JOARZ

JOARZ

We brengen eenderde van ons leven door in bed. Hoe zonde is het om dat onder middelmatig beddengoed te doen? Maar aan hoogkwalitatief beddengoed – doorgaans gemaakt van Egyptisch katoen – kleeft een flink prijskaartje. ‘Dat moet anders,’ vond oprichter Jorien Huigen. Het antwoord vond de entrepreneur in een soortgelijke, betaalbare katoensoort als de Egyptische variant. Vastberaden om de consument kennis te laten maken met hoogwaardige beddengoed, werd JOARZ medio 2017 gelanceerd.

Maandelijkse groeicijfers van 35% leveren het overtuigende bewijs dat het verhaal en product aanslaat. Een groot deel van het succes dankt JOARZ aan haar expliciete nadruk op klantbeleving. JOARZ verkoopt niet slechts een functioneel product, maar stelt de hele klantervaring centraal. Branding en de algehele customer journey staan daardoor bovenaan op de prioriteitenlijst. 

Internationale uitbreiding
Na succes in Nederland en België, is dit najaar Duitsland aan de beurt. Naast verkoop via de eigen webshop, staat in de toekomst wellicht ook de opening van eigen, fysieke winkels op het programma, al dan niet aangevuld met andere producten. Er valt nog een wereld te winnen, en dat is precies wat JOARZ van plan is.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.