JACOBS DOUWE EGBERTS Professional vacatures

JACOBS DOUWE EGBERTS Professional vacatures

De missie van JDE Professional

Het verhaal van JDE Professional begint bij Johann Jacobs en Egbert Douwes. Zij wisten niet waar de reis hen zou brengen, ze hadden alleen de visie dat iedereen de koffie verdient waar zij/hij van houdt. En aan die missie is JDE nog altijd trouw. Wereldwijd komt dat vandaag de dag neer op vijf duizend kopjes lekkere koffie per seconde. JDE Professional is de out-of-home-tak van het bedrijf. Dit bedrijfsonderdeel levert koffie en thee aan onder andere kantoren, cafés, restaurants, hotels, ziekenhuizen en theaters. Want juist daar willen mensen graag lekkere koffie die past bij het moment. Vacatures bij JDE Professional zijn dan ook heel belangrijk voor de overkoepelende missie van JDE.

Internationale marktpositie

Met merken zoals Douwe Egberts, Pickwick, Tassimo, Laurentis, Piazza D’Oro, Senseo, L’OR en Kenco is JDE het grootste pure-play koffiebedrijf ter wereld. Het bedrijf heeft de laatste jaren een wervelende ontwikkeling doorgemaakt waar nu de vruchten van geplukt worden. In 2013 werd het bedrijf van de beurs gehaald door een groep investeerders onder leiding van het Duitse JAB. Zij kregen dit jaar de fusie met de koffietak van Mondelēz International rond en in december 2015 namen zij Keurig Green Mountain over. Zo is een gestroomlijnd, resultaatgericht en proactief bedrijf ontstaan met de potentie en ambitie om de grootste koffieleverancier ter wereld te worden. Dat maakt vacatures bij JDE Professional interessant voor kandidaten met grote internationale ambities.

Werken bij JDE Professional

JDE Professional is eerder partner voor de klanten dan een gewone koffieleverancier. Dat komt door het brede portfolio aan producten en diensten. “De focus ligt op de wensen van de klant, zij zien het belang van koffie net zo goed als wij,” zegt Frans Saelman, General Manager JDE Professional. “Het gaat om het juiste concept dat precies invulling geeft aan de strategie voor medewerkers-, klant-, of gasttevredenheid.” Voorbeelden hiervan zijn: adviseren over een Coffee Kitchen, Promesso op kantoor of de samenwerking met HMSHost voor de opening van ’t Koffiehuis op Utrecht CS. Wie komt werken bij JDE Professional, kan bijdragen aan dergelijke initiatieven.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.