Iglo

Iglo

Over Iglo

Consumenten kiezen voor lekker en makkelijk. Iglo kiest niet alleen voor vandaag, maar vooral voor morgen. Daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan gezondheid en duurzaamheid. Neem bijvoorbeeld klassieke vissticks: deze zijn recent opnieuw gelanceerd met een verbeterde coating. Het invriezen van voedsel maakt dat er minder additieven nodig zijn, het milieu minder belast wordt door transport en voedselverspilling vermindert. Met Forever Food Together levert Iglo een actieve bijdrage aan het verduurzamen van de voedselketen.

Iglo onderdeel van Nomad Foods

In april 2015 werd Iglo overgenomen door Nomad Foods. Met mooie merken als Iglo, Birds Eye en Findus en een marktaandeel van 30% is Iglo Group marktleider in Europa. Nomad Foods ondersteunt Iglo’s organische groei en bouwt het portfolio verder uit door middel van strategische acquisities.

Iglo in Nederland

De lokale organisaties hebben de vrijheid om in te spelen op hun markt. Zo werd op basis van marktonderzoek de bestseller Kibbeling ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Op dit moment is Iglo Nederland actief in vier segmenten binnen Vriesvers: Vis, Groenten, Maaltijden en Soepen. Veel meer dan alleen vissticks dus, en dat is nog maar het begin. De overname door Nomad Foods maakt dat op termijn het Nederlandse productportfolio ook flink uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld innovatieve producten uit de stal van Findus.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.