Huren.nl Huren.nl

Huren.nl

Van caravan tot hoogwerker en van speedboot tot feestkleding, wat Huren.nl betreft kun je beter huren, dan kopen. Goedkoop is vaak duurkoop en daarbij is huren duurzamer. De grote vraag is alleen: wie verhuurt wat tegen de beste prijs? Huren.nl heeft het antwoord. Op basis van afstand, aanbod, reviews en prijzen vindt de huurder in mum van tijd de juiste verhuurder. Hiermee maakt Huren.nl beide partijen blij. Huurders vinden snel alle informatie, tips en ideeën die ze nodig hebben, de verhuurders krijgen meer verkeer van potentiële klanten naar hun websites.

Vandaag de dag telt het platform maandelijks zo’n 500.000 bezoekers, maar wat Huren.nl betreft worden dit er op korte termijn veel meer. Potentiële klanten worden nu nog doorgelinkt naar de website van de verhuurder. Nu is het de bedoeling dat de hele deal voortaan op het platform wordt afgehandeld. Om deze reden wordt Huren.nl op dit ogenblik getransformeerd tot een marketplace. De afgelopen tijd is er flink geïnvesteerd in de leverancierskant en staat er inmiddels een subscription-based webshopmodule met advertentiemogelijkheden live. Ook zijn de A/B-testen met het nieuwe design in volle gang en is er een verhuurapplicatie voor iOS en Android in de maak.

Nu is de tijd aangebroken om de customer journey van de consument een boost te geven. Tot het punt van de huuraanvraag is alles al in kannen en kruiken, maar er staat nog voldoende op de planning. Denk hierbij aan een portal met inlog voor huurders die dit kwartaal live gaat, maar ook het bouwen van verificatie-, chat-, offertetools. Naast dit alles wil Huren.nl per 2023 haar vleugels uitslaan naar het buitenland.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.