Huisman Equipment

Huisman Equipment

In bijna honderd jaar tijd heeft het Nederlandse familiebedrijf Huisman Equipment zich ontwikkeld van staalconstructiebedrijf tot ingenieurs- en productiebedrijf van wereldformaat. Van ’s werelds grootste kranen tot vernuftigde scheepsontwerpen, het komt allemaal uit de koker van deze ‘grotemachinebouwer’. En dit alles niet alleen in de vorm van stand-alone-componenten, maar ook als innovatieve, geïntegreerde totaalsystemen.

 

Van de VS tot Singapore en van China tot Brazilië, Huisman Equipment heeft met zijn internationale vestigingen en productielocaties een bereik over de hele wereld. En met hun vooruitstrevende productontwikkeling heeft het familiebedrijf bovendien een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. Denk hierbij aan internationaal toonaangevende bedrijven in de hernieuwbare energie-, olie-, gas-, vrijetijds-, marine- en civiele industrie.

 

Om op het allerhoogste niveau te blijven presteren, is Huisman Equipment continu opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Vandaag de dag verlegt het bedrijf zijn accent van een productgestuurde naar een vraaggestuurde aanpak. En dit is het punt waar de Business Developer in beeld komt. Zij/hij boort zoekt actief naar nieuwe markten en kansen in de immer veranderende wereld, waar de competenties van Huisman een verschil kunnen maken. Daarna zorg je voor verdieping, om deze kans tot een hoger niveau te brengen. Denk aan kansen door wereldwijde trends; opwarming aarde, stijgende zeespiegel, energie transitie, energy and rare earth metals security, veroudering bevolking; Europa, japan, VS, clean food revolution, etc

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.