HuisartsenHulp vacatures HuisartsenHulp vacatures

HuisartsenHulp vacatures

Over HuisartsenHulp

Voor veel huisartsenpraktijken, -posten en gezondheidscentra is het de orde van de dag: een doktersassistente of huisarts die onverwacht uitvalt. Een groot probleem, want patiënten kunnen nou eenmaal niet wachten. Daarom hebben deze partijen snel een effectieve oplossing nodig. HuisartsenHulp heeft een groot landelijk netwerk van ondersteunend personeel in de eerstelijnszorg. Op die manier ontlast de organisatie huisartsen van niet-medische werkzaamheden, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Cultuur

Het kantoor van HuisartsenHulp bevindt zich aan de Amsterdamse Herengracht. Hier werkt een team van twaalf enthousiaste, gedreven medewerkers aan het succes van de organisatie door het nog steviger in de markt te zetten. De sfeer is informeel, open en resultaatgericht. De twee oprichters, Brian Hickey en Midas Buddemeijer, zijn nog altijd actief betrokken. HuisartsenHulp is een jonge, informele organisatie waar mensen elkaar op de inhoud challengen en opbouwende kritiek geven – dat maakt het team alleen maar sterker.

Werken voor en bij HuisartsenHulp

De aantrekkingskracht van HuisartsenHulp is groot, zowel op ‘klanten’ uit de eerstelijnszorg als op kandidaten. Elke maand melden zich zo’n driehonderd nieuwe kandidaten op het platform aan. Inschrijven is vrijblijvend en kandidaten bepalen zelf waar en wanneer ze werken. Ook vacatures bij HuisartsenHulp worden goed ontvangen. Bij deze organisatie werken betekent immers bijdragen aan de kwaliteit van patiëntenzorg en -welzijn in Nederland.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.