HEMA vacatures

HEMA vacatures

Kwaliteit en HEMA

Wie HEMA zegt, denkt aan kwaliteit, design en een ijzersterk merk. Al sinds 1926 vrolijkt HEMA het dagelijks leven op met producten van hoge kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. Een uniek winkelconcept, ook online, met handige dingen voor het huishouden, leuke kleding, verrassend speelgoed, de meest uitgebreide fotoservice van Nederland (je kunt je selfie zelfs op een chocolade tablet laten printen!), de befaamde rookworst en nog veel en veel meer. Alles van het eigen merk, echt HEMA.

Organisatie en HEMA

Ook het hoofdkantoor op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord straalt de HEMA-formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en eenvoudig. Met op de begane grond een échte HEMA. Zo staan ook de medewerkers op het hoofdkantoor direct in contact met de klant. Vanuit het hoofdkantoor wordt het assortiment van 32.000 producten en diensten gemanaged, zowel in Nederland als in zes andere markten: België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Spanje. Met ruim 17.000 collega’s in 740 winkels en drie distributiecentra werkt HEMA aan één gezamenlijke passie: het creëren van een beter alledaags leven in een mooiere wereld.

Echt en HEMA

De missie van HEMA: een beter alledaags leven in een mooiere wereld. Met deze kijk op het dagelijks leven probeert HEMA waardevol te zijn voor élke klant. De ontwerpers zorgen voor eigen, herkenbare producten die praktischer, mooier en beter zijn. En richten zich op producten die langer meegaan.
Ook als werkgever kiest HEMA voor een duurzame aanpak. Het team bij HEMA bestaat uit vakidioten met een HEMA-hart. Werknemers werken samen aan groei, maar bepalen ook de eigen toekomst. HEMA geeft ruimte om te groeien, kijkt goed om naar iedereen en bekijkt hoe men impact kan maken, iedere dag opnieuw. Dat maakt vacatures bij HEMA interessant voor uiteenlopende kandidaten.

 

Legal Career Guide Hema

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.