Guidion

Guidion

Technische outsourcing in telecom en energie; dát is Guidion. Als je bijvoorbeeld zonnepanelen aanschaft, dan is de kans groot dat een zelfstandig expert via Guidion bij jou thuis de panelen komt plaatsen. Andere opdrachten zijn typisch: aansluiten van internet en telefonie, onderhouden van cv-ketels en installeren van slimme thermostaten.

Guidion is dé servicepartner voor grote nationale en internationale bedrijven zoals VodafoneZiggo, KPN, T-Mobile, en E.ON (in Duitsland). Bij Guidion zijn in totaal zo’n 1300 zzp’ers aangesloten die gezamenlijk ieder jaar zo’n 900.000 klanten in Nederland en Duitsland helpen met installatie, onderhoud of een storingsbezoek. Voor de zzp’ers is dit de perfecte manier om flexibel aan extra opdrachten te komen. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun ondernemerschap en de kwaliteit van de dienstverlening door de ontzorging die Guidion biedt op logistiek, financieel administratief en planmatig gebied.

“We zijn enorm trots op onze cultuur: ambitieus, ondernemend en met veel nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we bijvoorbeeld een in-house strengthcoach. Ook wordt er veel georganiseerd, van borrels en lunches tot bootcampen, bedrijfshockey en wielrennen.” – Jasper van den Driest, CEO

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.