Gro-up vacatures Gro-up vacatures

Gro-up vacatures

De missie van gro-up
Gro-up vindt dat elk kind de kans verdient het mooiste en beste uit zichzelf te halen. Door met gezinnen en buurten een leefomgeving te creëren waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en zich ontwikkelen, wil de organisatie die missie realiseren. Daarvoor werkt gro-up intensief samen met gezinnen, de buurt en talloze betrokken partners. Op die manier maakt gro-up voor kinderen van alle leeftijden elke dag het verschil.

Innovatieve visie
Gro-up heeft een vernieuwende visie die haar in de markt onderscheidend maakt. Zo biedt gro-up niet óf kraamzorg, óf kinderopvang óf taalles, maar én én. Voor alle hulp die kinderen nodig zouden kunnen hebben – al voordat ze zijn geboren – kunnen ouders en instanties bij gro-up terecht. Van zwangerschap tot zelfstandigheid, zo luidt het motto. Door die totaalaanpak hoeven ouders niet meer bij verschillende instanties aan te kloppen, wat zeer welkom is in deze complexe markt van kinder- en jeugdhulp.

Werken bij gro-up
Op papier bestaat gro-up bestaat kort, maar in werkelijkheid is de organisatie al tientallen jaren actief. Gro-up is een samensmelting van 13 organisaties die recentelijk de krachten bundelden om samen hun gemeenschappelijke doel te realiseren. Vandaag de dag telt gro-up 370 locaties, 3500 bevlogen medewerkers en een omzet van 180 miljoen euro. Het hoofdkantoor van gro-up staat in Berkel en Rodenrijs. De groei en ontwikkeling die gro-up voor kinderen wenst, gunt het haar medewerkers ook. Werken bij gro-up betekent werken in een organisatie met veel aandacht voor kennisdeling, en volop ruimte en mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.