GreenV

GreenV

GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het eten van genoeg groente en fruit is belangrijk voor de gezondheid. De productie in kassen geeft lekkere producten van hoge kwaliteit die jaarrond beschikbaar zijn. En dat met minder dan tien procent van het watergebruik en veel minder pesticiden dan productie in de volle grond. Dat maakt deze bedrijfstak essentieel voor de samenleving.

HAL Investments investeerde recentelijk in GreenV door de overname van twee bedrijven, en is nu strategisch partner. Het is de nadrukkelijke ambitie om de wereldwijd leidende partij in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector. Naast autonome groei zal GreenV dit mede gaan realiseren met een doelgerichte buy&build-aanpak. Zo kan GreenV verder investeren in mensen, kennis en kunde. Daarnaast wil GreenV nog meer waarde toevoegen voor hun klanten, bijvoorbeeld door telers te ondersteunen met advies gericht op de bedrijfsvoering.

GreenV beslaat nu twee ondernemingen, Prins Group en Stolze, die al jaren met elkaar samenwerken. Prins Group is een toonaangevende kassenbouwer. Stolze is wereldwijd marktleider op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor glastuinbouw. De gezamenlijke omzet van Stolze en Prins Group is circa €150 miljoen met ongeveer 175 fte in dienst. De meerderheid van de omzet komt uit internationale projecten. In Nederland en Europa heeft GreenV eigen personeel, vaak aangevuld met uitzendkrachten of personeel van onderaannemers. Internationaal werkt het bedrijf voor hun personeel samen met partners.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.