GrandVision

GrandVision

Wereldleider in optiek-retail

Met meer dan 6.400 optiekwinkels en een aantal sterke online platforms in 44 verschillende landen is GrandVision wereldleider in deze industrie. De winkels opereren onder een van de 34 heel bekende lokale formules zoals Pearle en Eye Wish in Nederland, Apollo in Duitsland en Vision Express in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Hongarije, het Midden Oosten en India. Wereldwijd heeft GrandVision 31.000 mensen in dienst. In totaal krijgen de winkels 500.000 bezoekers per dag en op social media hebben ze 5 miljoen volgers. In 2015 had het bedrijf een omzet van 3.205 miljoen euro. Het bedrijf is beursgenoteerd en wordt door HAL Investments ondersteund.

“In eye care, we care more”

De missie van GrandVision is om hoge kwaliteit en betaalbare oogzorg te bieden aan een steeds grotere groep mensen in de wereld. Dat wordt uitgedrukt in hun motto ”In eye care, we care more”. Want dat is de missie: GrandVision biedt klanten meer dan een bril op recept, een grote diversiteit aan monturen, hoge kwaliteit testen, onderzoeken en diagnostische services. Bij GrandVision bieden volledig gecertificeerde optometristen en opticiëns de best mogelijke zorg.

GrandVision Global Support Center

GrandVision is een zeer internationaal georiënteerd bedrijf, en dat zie je ook terug in de bedrijfscultuur van het GrandVision Global Support Center in Amsterdam, waar op dit moment mensen werken van 25 verschillende nationaliteiten. Vanuit dit kantoor bieden ze ondersteuning aan alle retailformules. Lokale organisaties combineren de ondersteuning met specifieke inzichten per markt om hun lokale strategie te bepalen. Wanneer leveranciers hun nieuwe collecties presenteren, doet het Global Support Center bijvoorbeeld een voorselectie die wordt aangeboden aan de lokale organisaties. Deze selectie is gebaseerd op input van de markt wanneer het gaat om trends, stijl en lokale behoeftes. De uiteindelijke selectie is een lokale verantwoordelijkheid, ondersteund door wereldbrede tools. Op deze manier ondersteunt het Global Support Center de lokale retail organisaties zo goed mogelijk te presteren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.