Goossens vacatures Goossens vacatures

Goossens vacatures

De missie van Goossens
Bij Goossens gelooft men dat thuis de belangrijkste plek in ons leven is. Daar moet je je thuis voelen en in balans zijn, zodat je alles uit je leven kunt halen. Daarom heeft het familiebedrijf als missie om iedereen zich echt thuis te laten voelen, zowel thuis als op het werk. Met passie en gedrevenheid zetten medewerkers van Goossens zich al bijna zeventig jaar in om dat doel te realiseren. In die decennia groeide het bedrijf van kleinschalig familiebedrijf tot een toonaangevende speler met 23 winkels in Nederland en België, en een succesvolle webwinkel. Het servicekantoor en distributiecentrum staan in het Noord-Brabantse Veghel. Samen met de medewerkers in de winkels telt Goossens vijfhonderd medewerkers.

Cultuur van Goossens
Hoe groot het bedrijf intussen ook is, de kernwaarden waarmee het familiebedrijf ooit startte, zijn door de jaren heen niet veranderd. ‘Hecht als familie’, ‘gedreven door kwaliteit’, ‘doelgericht met aandacht’ en ‘eigen en wijs’ zijn binnen het bedrijf de leidende principes. Het betekent dat medewerkers zich thuis voelen en alles tegen elkaar durven te zeggen, en vooruitkijken naar de toekomst en elke dag beter willen worden in wat ze doen. Bij Goossens gaat men samen voor het beste resultaat, maar wel op hun eigen, unieke manier en met vertrouwen in eigen kunnen.

Duurzaamheid
Onlangs presenteerde Goossens een nieuwe strategie, waarin het ook op gebied van duurzaamheid hoge doelstellingen formuleerde. Goed thuiskomen begint immers in het huis waarin we met z’n allen leven: de wereld, aldus Goossens. Dat kan alleen in een interieur met duurzame meubels en items. Daarom streeft Goossens ernaar om in 2030 een volledig energieneutrale collectie te hebben en op termijn zelfs het meest duurzame merk in de woonbranche te zijn. Het bedrijf is al aardig op weg: het kantoorpand in Veghel is inmiddels volledig energieneutraal, er worden zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt en meubels worden met elektrische vrachtwagens bezorgd.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.