GiftForYou

GiftForYou

GiftForYou

De uitnodiging voor een bruiloft valt op de deurmat, de Office Manager viert tien jaar trouwe dienst en volgende maand is een vriendin jarig. Met bloemen, een fles wijn of een onpersoonlijk envelopje met geld aankomen is geen optie. Nick Stals (oprichter en CEO van GiftForYou): “Anno 2015 is een cadeau een beleving, iets dat je samen kunt gaan doen bijvoorbeeld.” De giftcards van GiftForYou variëren van belevenissen zoals een hightea met vrienden, een diner in een sterrenrestaurant of parachute springen, tot aan producten zoals een fotoboek.

Het product

Het concept is simpel: GiftForYou brengt cadeaukaarten van diverse labels op de markt voor zowel belevenissen als producten. De cadeaukaarten worden aangeboden als arrangementen en saldokaarten in prijsklassen van 10 tot 150 euro, verkrijgbaar in ruim 5.000 winkels. De kaarten zijn in te wisselen op meer dan 4.000 locaties. GiftForYou wil de cadeaukaarten aanbieden op het juiste moment: precies daar waar mensen hun cadeaus kopen. Dat kan in de supermarkt zijn, bij Bruna en Primera, de ANWB-winkel of online bij bijvoorbeeld bol.com. Nick Stals: “Bij enkele retailers zijn wij met trots Category Captain.”

Gericht op groei

Bij GiftForYou werken ruim 30 mensen in hartje Haarlem. Het is een jong team dat het bedrijf tot een groot succes heeft gemaakt. GiftForYou is marktleider in beleveniscadeaus en groeit hard, maar blijft vooral vooruit kijken: innovatie, verbetering en uitbreiding zijn de kernwoorden. De strategische groeiplannen blijven nog even onder de radar maar het fundament voor groei is gelegd en alles staat in de startblokken. Tamar de Leeuw (COO bij GiftForYou): “De cadeaukaartenmarkt is een groeimarkt en op dit moment onderscheiden de mannen zich van de jongens.” Marlies Hoogvliet (Top of Minds): “Iedereen bij GiftForYou is ambitieus, dat is mooi om te zien. Er wordt geïnvesteerd om de kansen in de markt te benutten. Je kunt veel impact hebben bij GiftForYou, dat zicht op resultaat is iets waar veel professionals vaak naar op zoek zijn.”

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.