Gall & Gall

Gall & Gall

De naam Gall & Gall is zo ingeburgerd dat we voor alcoholische versnaperingen niet meer naar de slijterij, maar “naar Gall & Gall” gaan. De drankenspecialist is actief sinds 1884, het jaar waarin oprichtster Maria Gall besluit dat ze met een drankenhandel goed in haar levensonderhoud kan voorzien. Haar motto ‘Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver’, geldt na al deze jaren nog steeds. Tegenwoordig vind je Gall & Gall om de hoek, onderweg en online.

Sinds 1989 is Gall & Gall onderdeel van het Nederlandse-Belgische Ahold Delhaize. Met winkelketens en e-businesses in 11 verschillende landen shoppen er wekelijks zo’n 50 miljoen mensen bij een van de 22 aangesloten ketens. Naast Gall & Gall gaat het hier onder andere om Albert Heijn, bol.com, Etos en de Amerikaanse Stop & Shop, Food Lion en Giant.

 

Na bijna 140 jaar is Maria’s slijterij uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider in het dranksegment. Niet alleen als fysieke retailer, maar ook online. Inmiddels is er zichtbaar veel geïnvesteerd in de voorkant van het platform, maar de back-end bestaat nog uit verschillende legacy-systemen die soms een succesvolle omnichannel-klantervaring in de weg staan. “Fixing the core” is de eerste stap. Daarna komt de focus te liggen op het verstevigen van de platformintegratie met de zustermerken en het doorontwikkelen van de huidige omnichannelstrategie.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.