Professional Services

Van adviesbureau tot advocatuur

Top of Minds is een specialist in het vinden en plaatsen van kandidaten voor strategie-, management-, IT- of marketing-consultancy, evenals consulting support staff. Ook in andere takken van professionele dienstverlening, zoals advocatuur, plaatsen wij kandidaten. In persoonlijke interviews adviseren wij kandidaten over deze industrieën en de verschillen tussen kantoren.

Consulting Exit – of niet?

Top of Minds is al jaren specialist en marktleider in consulting-exit. Maar niet iedere consultant die toe aan is aan een nieuwe stap wil de consultancy ook daadwerkelijk verlaten. Soms is de overstap naar een ander kantoor, bijvoorbeeld met een specifieke specialisatie, of een meer boutique of juist internationaal karakter, een logische. Daarom begeleiden wij sinds 2019 consultants in de switch naar een andere firma.

Van industrie naar consulting

Onze specialisten op het gebied van professionele dienstverlening & advieskantoren spreken daarnaast met professionals die carrière gemaakt hebben in (lijn-)functies binnen andere sectoren – zoals Private Equity, Consumer Goods, Finance en Business Development. Consultancykantoren hebben regelmatig interesse in deze profielen, omdat dergelijke kandidaten vaak volwassen sparring partners zijn die begrijpen wat belangrijk is voor cliënten. Als er een match is, helpen wij deze kandidaten in de overstap naar consultancy.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.