Leisure

Leisure – gedefinieerd als alles wat die consumenten in hun vrijetijd doen, van sporten tot reizen – is een unieke variant op de categorie Consumer. De doelgroep is namelijk vergelijkbaar, maar het product totaal niet.

Bedrijven die Leisure aanbieden verkopen een dienst (welke vaak deels online plaatsvindt), maar daarbij verkopen zij vooral ook een verhaal. Top of Minds is het bureau bij uitstek om de juiste professionals te vinden binnen deze sector. Van General Management tot IT en van Operations of Marketing, en alles ertussenin.

Wij hebben vacatures gevuld bij o.a. de volgende bedrijven:

 

Mijn expertise is bemiddeling op het snijvlak van tech en marketing. Van product tot digital marketing tot data en business insights– de snelle ontwikkelingen binnen dit domein hebben grote impact op het bedrijfsleven.
Jessica Lim Consultant
Bij Top of Minds geloof ik in de kracht van de combinatie van marketingmaterialen die het juiste verhaal vertellen en een goede consultant die weet hoe hij kandidaten kan doorgronden. Mijn uitgebreide netwerk en diepe interesse in de mens zorgen ervoor dat ik altijd streef naar een duurzame match.
Gijs Millaard Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.