Health

De relevantie van ziekenhuizen en de pharmaceutische industrie heeft zich in 2020 meer bewezen dan ooit. Daarbij kwamen ook de uitdagingen bloot te liggen waar deze sectoren mee kampen. Top of Minds heeft de afgelopen jaren met succes kandidaten geplaatst in ziekenhuismanagement, de pharmaceutische industrie, en healthcare-gefocuste techbedrijven. 

Van app-ontwikkelaar tot ziekenhuis

De komst van COVID bracht enorme uitdagingen voor zorgprofessionals en de pharmaceutische industrie. Deze ontwikkelingen kwamen, onverwacht, bovenop de toch al complexe wereld van gezondheidszorg. En net als in elke sector speelt ook hier de opmars van data en digital.

De hardstgroeiende bedrijven in deze sector zijn scale-ups die het leven van consumenten / patiënten, maar ook van artsen of ziekenhuismanagers, beter of makkelijker maken met bijvoorbeeld het bijhouden van realtime medische informatie of het analyseren van pricing data. De vele corona-gerelateerde apps zijn hier het meest voordehandliggende, maar lang niet het enige, voorbeeld van.

Top of Minds is de logische headhunter voor strategische, technische, en commerciële op operationele professionals in deze sectoren. Wij hebben in de afgelopen jaren bijvoorbeeld analytics-rollen gevuld bij healthcare-scale-ups, maar ook rollen in ziekenhuismanagement en -procurement. Daarnaast hebben wij rollen in verschillende businessfuncties in de pharma-industrie in ons portfolio.

 

Wij hebben kandidaten geplaatst bij onder andere de volgende bedrijven:

“Mijn focus ligt op posities bij consultancy bureaus, van consultant tot partner. Ik richt me daarbij op de volle breedte van de markt, van internationale strategy consulting firms tot gespecialiseerde boetiek kantoren."
Catherine Visch Consultant
“Ik vind het belangrijk om te begrijpen waar je staat in je carrière. Dan kan ik je vervolgens de juiste informatie en vacatures toesturen.”
Annelijn Nijhuis Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.