Financial Services

Om welk bedrijf in de financiële sector het ook gaat, onderwerpen als analytics, digitalisering, (cyber)security, compliance, en natuurlijk het groeien van de business en steeds beter bedienen van klanten zijn aan de orde van de dag. Top of Minds plaatst professionals in alle belangrijke functiegebieden binnen de financiële dienstverlening.

De wereld van financiële dienstverleners kent, naast corporates met duizenden medewerkers, ook jonge start- en scale-ups met payment- en safety-oplossingen.

Het netwerk van Top of Minds strekt zich uit van de grote (inter)nationale banken tot aan de jongste en meestbelovende scale-ups. Maar ook verzekeraars of corporate finance-partijen vallen onder onze scope.

Bij deze bedrijven plaatsen wij professionals uit dezelfde sector, uit aanpalende sectoren (bijvoorbeeld met raakvlakken op het gebied van tech of compliance), of kandidaten afkomstig uit (strategie-)consulting.

Wij plaatsten reeds kandidaten bij de volgende bedrijven:

 

 

"Strategieconsultants ervaren hun werk door COVID heel anders. Ze werken thuis in plaats van bij de client. Vrijdagmiddagborrels of teamdiners zijn er niet meer, terwijl de werkdruk hoog blijft. Zij kijken daardoor actiever om zich heen naar nieuwe mogelijkheden."
Roland Vetten Partner
"In een wereld waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op digital is persoonlijk contact heel belangrijk. In mijn werk als Consultant haal ik het meest uit de gesprekken die ik voer met mensen op cruciale momenten in hun carrière."
Martine Francken Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.