Energy

De energietransitie is in volle gang. Dat betekent een ingrijpende verandering als het gaat om strategie en operations voor voormalig nutsbedrijven in de energiesector; en daarnaast grote kansen voor nieuwe bedrijven.

Die kansen gaan bijvoorbeeld om het verkopen of vergelijken van groene energie. Of het opzetten, uitrollen en commercialiseren van een oplaadnetwerk voor elektrisch rijden. Of het op centraal niveau begeleiden van de transitie voor het bedrijf en haar klanten.

Duurzame energie trekt jonge mensen aan, en een uitdaging zo groot als de energietransitie vraagt om strategische professionals. Top of Minds is de juiste recruiting partner voor strategische, commerciële en operationele rollen in het high potential-middensegment om deze nieuwe fase tot een succes te maken.

Wij hebben kandidaten geplaatst bij onder andere:

 

 

 

“In 2008 heb ik samen met Auke Bijnsdorp Top of Minds Executive Search opgericht. Ik had een achtergrond als specialist in Consumer Goods maar wilde daar een moderne draai aan geven. Nu help ik bedrijven in hun digitale transformatie."
Janko Klaeijsen Founding Partner
"Dankzij mijn achtergrond heb ik een uitgebreid netwerk en kan ik me goed inleven in kandidaten en werkgevers binnen FMCG."
Emily Olij Consultant
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

Mail mij terug

We nemen binnen 4 uur contact op

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.