Consultancy

Headhunter Consultants

Top of Minds is specialist in de bemiddeling van ervaren adviseurs naar consulting firma’s. In een persoonlijk gesprek adviseren we kandidaten over het werk en de verschillen tussen de kantoren.

Consulting exit, of toch niet?

Top of Minds is sinds jaar en dag de consulting-exit-specialist. De begeleiding van een exit-traject kan soms jaren duren, waarin een kandidaat meerdere malen bij ons langs komt voor een verdiepend gesprek en reflectie op zijn of haar ontwikkeling en carrière. Het komt ook voor dat een kandidaat toe is aan verandering, maar nog veel passie heeft voor het vak. Daarom begeleiden wij deze kandidaten – van consultants tot en met partners – sinds 2019 ook bij een overstap naar een ander adviesbureau.

Overstap naar consulting vanuit een andere sector

Deze uitbreiding van onze dienstverlening is mogelijk door de recente uitbreiding van het team met Catherine Visch en Martine Francken. Naast consultants spreken zij ook dagelijks top-kandidaten uit andere branches en vakgebieden, zoals Private Equity, Legal, Consumer Goods, Finance en Business Development. Indien er een match is kunnen zij ook deze kandidaten helpen de stap naar consulting te zetten.

Er zijn maar weinig sectoren waar zoveel verhalen en mythes over zijn als consultancy. Professionals van binnen en buiten deze sector komen naar ons om het echte verhaal te horen en te onderzoeken of consulting aansluit bij hun skills en ambities voor hun volgende stap.
Catherine Visch Consultant

De volle breedte van de consulting markt

Wij bemiddelen voor uiteenlopende consultancy bureaus – van internationale strategy consulting firms tot boetiek kantoren die zijn gespecialiseerd in een bepaald thema of een specifieke sector. Denk daarbij aan supply chain of digital consulting.

Grote advieskantoren

De grote adviesbureaus zijn experts in campus-recruitment. Toch blijft het voor hen een uitdaging om experienced hires te werven, bijvoorbeeld voor gespecialiseerde practices of op senior niveau. Top of Minds heeft juist in dit segment een goed gevulde talentpipeline. Onze dienstverlening sluit dan ook naadloos aan op de recruitmentafdelingen van top-consultingbureaus.

Boetiek kantoren

De kracht van boetiek adviesbureaus ligt vooral in de focus op een bepaalde sector of vakgebied. Voor ervaren consultants van grote adviesbureaus kan deze ruimte tot specialisatie en verdieping waardevol zijn. Wij geven hen een overzicht van de verschillende mogelijkheden in deze gespecialiseerde markt en kunnen hen helpen te bepalen of er een match is met de cultuur en werkwijze van een specifiek kantoor.

Onze recruitmentformule

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Intake

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en/of peers uit de organisatie stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Vacaturemarketing

    Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote netwerk dat alle relevante kandidaten van uw verhaal en vacature op de hoogte zijn.

  • 3. Bemiddeling

    Nadat de longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald.

Een greep uit onze portefeuille

Newcraft helpt klanten groeien met acceleration consultancy, digital marketing en data science. Voor het gloednieuwe strategieteam van Newcraft werft Top of Minds strategieconsultants.

Bekijk de brochure

Top of Minds is partner van A.T. Kearney Nederland op het gebied van employer branding. Wij ontwikkelden de Employer Value Proposition, de werkenbij-site, meerdere candidate packs en campagnes voor social media.

Bekijk de brochure

Van verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen digitaal transformeren tot de implementatie van value-based-healthcare. Door de inzet van nieuwe technologieën biedt IG&H duurzame totaaloplossingen aan bedrijven.

Bekijk de brochure
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Catherine Visch

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op