Consultancy

Recruitmentpartner voor consulting firms

Top of Minds is specialist in de bemiddeling van ervaren professionals naar top-tier strategy consulting firma’s. In een persoonlijk gesprek adviseren we kandidaten over het werk en de verschillen tussen de kantoren.

Bemiddeling van strategie consultants

Top of Minds is al 11 jaar dé consulting-exit-specialist. De begeleiding van een exit-traject kan soms jaren duren, waarin een kandidaat meerdere malen bij ons langs komt voor een verdiepend gesprek en reflectie op zijn of haar ontwikkeling en carrière. Het komt ook voor dat een kandidaat toe is aan verandering, maar nog veel passie heeft voor het vak. Daarom begeleiden wij consultants sinds 2019 ook bij een overstap naar een ander adviesbureau.

Deze uitbreiding van onze dienstverlening is mogelijk door de recente uitbreiding van het team met Catherine Visch en Martine Francken. Naast consultants spreken zij ook dagelijks topkandidaten uit andere branches en vakgebieden, zoals Private Equity, Legal, Consumer Goods, Finance en Business Development. Indien er een match is kunnen zij ook deze kandidaten helpen de stap naar consulting te zetten.

“Er zijn maar weinig sectoren waar zoveel verhalen en mythes over zijn als consultancy. Keihard werken, veel op reis, een haast verticale leercurve, onverbiddelijke sollicitatieprocedures en eindeloze carrièreperspectieven. Professionals van binnen en buiten deze sector komen naar ons om het echte verhaal te horen en te onderzoeken of consulting aansluit bij hun skills en ambities voor hun volgende stap. Is dat het geval, dan helpen we hen ook in contact te komen met het best passende kantoor.” – Catherine Visch

Uiteenlopende consulting firms

Top-tier consulting firms

De grote adviesbureaus zijn experts in campus-recruitment. Toch blijft het een uitdaging om experienced hires te werven, bijvoorbeeld voor gespecialiseerde practices of op het niveau van Engagement Manager. Top of Minds heeft juist op dit niveau een goed gevulde talentpipeline. Onze dienstverlening sluit dan ook naadloos aan op de recruitmentafdelingen van top consultingbureaus.

Boetiek adviesbureaus

De kracht van boutiek adviesbureaus ligt vooral in de focus op een bepaalde sector of vakgebied. Voor ervaren consultants van grote adviesbureaus kan deze ruimte tot specialisatie en verdieping waardevol zijn. Wij geven hen een overzicht van de verschillende mogelijkheden in deze gedivergeerde markt en kunnen hen helpen te bepalen of er een match is met de cultuur en werkwijze van een specifiek kantoor.

Onze recruitmentformule

In 3 stappen naar resultaat
 • 1. Intake

  Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en/of peers uit de organisatie stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

 • 2. Vacaturemarketing

  Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote netwerk dat alle relevante kandidaten van uw verhaal en vacature op de hoogte zijn.

 • 3. Bemiddeling

  Nadat de longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald.

Een greep uit onze portefeuille

Newcraft helpt klanten groeien met acceleration consultancy, digital marketing en data science. Voor het gloednieuwe strategieteam van Newcraft werft Top of Minds strategieconsultants.

Bekijk de brochure

Door een employer branding traject en de ontwikkeling van een candidate pack ondersteunen wij de werving van consultants voor Vintura, een consultancy bureau gespecialiseerd in de zorgsector.

Bekijk de brochure

Top of Minds is partner van A.T. Kearney Nederland op het gebied van employer branding. Wij ontwikkelden de Employer Value Proposition, de werkenbij-site, meerdere candidate packs en campagnes voor social media.

Bekijk de brochure

Catherine Visch

Consultant
 • Focus:Management Consulting Exit
 • Level:Salarisrange 60 - 140K
 • Sector:Logistiek, Operations

Martine Francken

Consultant