Business Development

Focus op groei

Als Headhunter voor Business Development levert Top of Minds Executive Search strategische professionals die bedrijven laten groeien. Onze Business Development Managers realiseren groei door het ontwikkelen van go-to-market strategie, het lanceren van nieuwe product-markt combinaties of het katalyseren van een bedrijfsbrede transformatie.

Veel Business Development Managers hebben een achtergrond in consulting en zijn opgeleid door strategiehuizen als McKinsey, BCG, Bain, Roland Berger, Strategy&, OC&C, Accenture, Deloitte of PwC.

Vergelijkbare functies uit dezelfde categorie zijn Commercial Excellence Manager, Corporate Development Manager of Commercial Development Manager.

We plaatsen Business Development Managers bij zowel gerenommeerde corporates als bij minder bekende nichespelers.

Storytelling: het groeiverhaal

Juist Business Development professionals werf je met een goed verhaal. Ze worden intrinsiek gedreven door het realiseren van groei. En een groei ambitie levert altijd een mooi verhaal op en is daarmee een uitgelezen kans om uw employer brand in brede zin te versterken.

Bij veel van onze wervingscampagnes voor Business Development posities zien onze cliënten daarna een sterke toename van het aantal sollicitaties in algemene zin. Met het generieke karakter van Business Development vacatures kan een brede doelgroep worden aangesproken en door de focus op groei ontstaat een sterk positief beeld van de werkgever.

Ons headhunting proces

In 3 stappen naar resultaat
  • 1. Storylining

    Goede mensen werf je met een goed verhaal. Op basis van een uitgebreide intake met de hiring manager en andere stakeholders stellen we de essentie van de wervingsboodschap vast.

  • 2. Pitchen

    De essentie wordt aangekleed met aantrekkelijke content. Vervolgens zorgen we ervoor dat dankzij ons grote bereik binnen de top professionals van Nederland dat iedereen die er toe doet uw verhaal kent.

  • 3. Selectie

    Nadat een zo lang mogelijke longlist van geïnteresseerde kandidaten is opgesteld gaan we deze reduceren tot een shortlist. Dit doen we aan de hand van een objectieve scorecard en diepte-interviews. De top-3 wordt vervolgens onder onze begeleiding door een aantal selectierondes binnen uw organisatie gehaald, waarna wij de contractonderhandelingen met de winnende kandidaat faciliteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Imke Peters

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op