Fresh ’n Rebel Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel

Lifestyle, look en fashion gaan bij Fresh ’n Rebel hand in hand met technologie en functionaliteit. Het moederbedrijf Sitecom Europe richt zich al ruim twintig jaar op mobiele accessoires, zoals bluetoothspeakers, koptelefoons en powerbanks. Fresh ’n Rebel en Sitecom zijn de labels waarmee het bedrijf op de markt actief is. Onderscheidend is het volledig inhouse operationele proces van design en ontwikkeling. Naast Nederland zijn Fresh ’n Rebel en Sitecom actief in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Spanje, Portugal en Italië. De producten zijn te koop binnen grote (online) retailorganisaties, zoals Mediamarkt, Coolblue, Amazon en bol.com, via business-to-business kanalen en binnen een eigen webshop.

Fresh ’n Rebel kenmerkt zich als platte organisatie met korte lijnen, waar mensen een directe vorm van communicatie gebruiken. Het bedrijf combineert de kenmerkende Rotterdamse aanpakkersmentaliteit met een hoog ambitieniveau: het doel is om binnen drie tot vijf jaar de omzet te verdubbelen. Het kantoor van deze ambitieuze en snelgroeiende e-commerce organisatie bevindt zich in het hart van Rotterdam – vlak naast station Blaak.

Binnen Fresh ’n Rebel is de afdeling marketing verantwoordelijk voor design en branding. Circa veertien marketeers werken aan design & branding, inclusief de ontwerpstudio, media en e-commercemanagement. Specifiek voor het label Sitecom staat het bedrijf aan de vooravond van een nieuwe e-commercestrategie. Doel is om dit jaar een vernieuwde webshop live te laten gaan. Aan de Marketing Director om binnen dit speelveld de koers uit te zetten en het commerciële succes naar de volgende fase te loodsen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.