Flow Traders

Flow Traders

Over Flow Traders

Flow Traders, opgericht in 2004 en beursgenoteerd sinds 2015, is een grote handelsonderneming en een van ’s werelds grootste liquiditeitsverschaffers. Flow Traders is gespecialiseerd in Exchange Traded Products (ETP’s) en breidt uit naar cryptocurrencies, Foreign Exchange (FX) en fixed income.

“Wij investeren in twee dingen: hardwerkende mensen en geavanceerde technologie. Dat is de sleutel tot ons succes.” – Mirjam de Meij, CHRO Flow Traders

De locatie

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en daarnaast heeft Flow Traders kantoren in New York, Singapore, Hong Kong, Londen en Cluj. Door de snelle groei in de afgelopen jaren is er binnen het bedrijf een dynamische werkomgeving ontstaan die alle medewerkers voortdurend blijft uitdagen. Op dit moment zijn er 450 medewerkers van 40 verschillende nationaliteiten in dienst, en dat aantal groeit nog steeds.  Flow Traders bevordert een niet-hiërarchische, teamgerichte cultuur, gericht op innovatie en ontwikkeling. Het kantoor in Amsterdam beschikt over een eigen bar en een sportschool waar gespecialiseerde gezondheidscoaches de medewerkers persoonlijk sportadvies geven.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.