FitForMe

FitForMe

De Rotterdamse scale-up FitForMe is wereldwijd marktleider in een niche binnen een niche: vitaminepreparaten voor mensen die een maagverkleining hebben gehad.

Het product heeft enorme potentie doordat de markt groeit. Wereldwijd zijn er steeds meer mensen met (morbide) obesitas en comorbiditeiten zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Om hen te helpen aanzienlijk gewicht te verliezen en de kwaliteit van leven te verbeteren, voeren chirurgen ieder jaar meer en meer maagverkleinende operaties uit. Na zo’n operatie is het moeilijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en op te nemen. FitForMe speelt daarop in met producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van patiënten, afhankelijk van het type maagoperatie dat ze gehad hebben.

Het succes van FitForMe berust op een combinatie van een groeimarkt, productontwikkeling op basis van wetenschappelijk onderzoek,  samenwerking met de beste productiepartners in Europa, Amerika en Australië, diverse netwerken van betrouwbare logistieke partners, adviseurs op het gebied van lokale regelgeving en 120 gedreven medewerkers in veertien landen verdeeld over alle continenten, waaronder een klantenserviceteam van diëtisten. Het bedrijf is jong, divers en ondernemend en de sfeer is informeel, met veel ruimte om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Het resultaat mag er zijn: wereldwijd verbeteren ze de kwaliteit van leven van honderdduizenden mensen, en dat aantal groeit exponentieel.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.