Fiskars Group

Fiskars Group

Het van oorsprong Finse bedrijf Fiskars Group is eigenaar van verschillende premium lifestyle merken waaronder Iittala, Royal Copenhagen, Wedgwood en Royal Doulton. De missie luidt: ‘making the everyday extraordinary’. In een zeer competitieve markt slaagt Fiskars er al jaren in om marktaandeel te winnen.

Fiskars Group werd in 1649 opgericht in Fiskars, een klein dorp in Finland. Daarmee behoort het tot een van de oudste westerse bedrijven. De afgelopen eeuwen doorliep Fiskars diverse ontwikkelingen, naams- en koersveranderingen, om uit te groeien tot het toonaangevende, internationale bedrijf dat het vandaag de dag is.

Het hoofdkantoor van Fiskars Group staat in Helsinki en het bedrijf is genoteerd aan de Finse beurs – de Nasdaq OMX. Op het Nederlandse kantoor in Rotterdam – in Continentaal Europa verantwoordelijk voor de Living categorie van Fiskars – werken 25 mensen met een passie om mooie, functionele en duurzame producten te leveren aan de consument.

Fiskars’ Living portfolio bestaat uit verschillende premium merken – Iittala, Royal Copenhagen, Royal Doulton, Royal Albert, Wedgwood en Waterford – en is vooral verkrijgbaar bij high end retailers (De Bijenkorf, Printemps, KaDeWe, Galeries Lafayette), in eigen winkels en online (Westwing, Connox, fonQ). Het bedrijf groeit, en het eind van de stijgende curve is nog niet in zicht: met name internationaal liggen kansen om flink door te groeien.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.