Fijn Wonen vacatures Fijn Wonen vacatures

Fijn Wonen vacatures

Bouwrevolutie

Woningnood, een tekort aan arbeidskrachten in de bouw en een voortdurend dreigende bouwstop door de stikstofcrisis: geen wonder dat veel mensen moeite hebben een koop- of huurhuis of -appartement te vinden. Fijn Wonen wil dit probleem gaan oplossen. Het bedrijf heeft een bouwrevolutie in gang gezet, die uitgaat van kwaliteit, automatisering, variëteit, lage kosten en duurzaamheid. Met modulaire designs realiseert Fijn Wonen vierduizend woningen per jaar, allemaal gemaakt in de eigen, grotendeels geautomatiseerde fabriek.

Werken bij Fijn Wonen

Bij Fijn Wonen vindt men dat iedereen een fijne, betaalbare, comfortabele en duurzame woning moet kunnen bezitten of huren. De huidige woningmarkt biedt die optie helaas niet aan iedereen. Starters die tot hun dertigste thuis wonen of jonge gezinnen met een gebrek aan slaapkamers zijn daardoor geen uitzondering. Daar verandering in brengen, zodat iedereen een plek heeft om zich thuis te voelen, dàt is de missie van Fijn Wonen. Vacatures bij het bedrijf staan dan ook allemaal in het teken van deze missie.

Onderdeel van Van Wijnen

Fijn Wonen is opgezet als b.v. vanuit bouwbedrijf Van Wijnen. Van Wijnen begon in 1907 als timmerbedrijf, en is inmiddels door heel Nederland actief in het ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren van vastgoed. Dankzij de expertise en gezonde financiën van Van Wijnen heeft Fijn Wonen alle ruimte om te investeren in deze fase. Tegelijkertijd zorgt de b.v.-constructie ervoor dat Fijn Wonen volledig als onafhankelijke startup kan functioneren, met de energie en het ondernemerschap dat daarbij hoort.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.