Fento

Fento

Fento is het verhaal van een zeilmaker die aanhoudend last had van zijn knieën. Ondanks verschillende behandelingen bij een fysiotherapeut, bleef de pijn terugkomen. Het moment waarop de zeilmaker en de fysiotherapeut de krachten bundelen, markeert het begin van Fento. Met als resultaat: een ergonomische kniebeschermer waardoor mensen die op hun knieën werken geen last meer hebben van knie- of rugklachten. Zeker gezien het feit dat de meeste mensen in de bouw ZZP’ers zijn, is een goed fysiek gestel heel veel waard.

Voor stratenmakers, dakdekkers, parketleggers en hoveniers zijn de ergonomische kniebeschermers van Fento dé sleutel tot een pijnvrije werkdag. Doordat de slijtvaste beschermers ervoor zorgen dat de druk over het hele onderbeen verdeeld wordt – in plaats van alleen op de knieën – kunnen zij hun werk klachtenvrij uitvoeren. De afgelopen jaren vestigde Fento met tienduizenden tevreden klanten in deze nichemarkt de status van marktleider in de Benelux.

Begin dit jaar verwierf Private Equity partij Auxilium Capital een aanzienlijk belang in het bedrijf. Daarmee is Fento nog beter in staat de groei van de afgelopen jaren te consolideren en de groeiambities voor de toekomst te realiseren. Die zijn niet mals: de komende drie jaar wil Fento haar omzet ruim verdubbelen. De nieuwe Sales Manager speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van die ambitie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.