Ondersteuning van het hoogste niveau

Top of Minds levert First Tier Executive Assistants. Ondersteuning van het hoogste niveau: Directiesecretaresses / Management Assistants, PA’s en Office Managers.

Door ons grote netwerk kunnen wij snel de juiste professional leveren. Top of Minds combineert de hoge kwaliteit die u van een executive search kantoor mag verwachten met de snelheid die u van een support staff bureau gewend bent.

Wij leveren Executive Assistants op zowel vaste als interim basis. Of een combinatie ervan: morgen al iemand op de lege stoel terwijl we een grondige search starten naar de perfecte match.

Typen Executive Assistants

Directiesecretaresse

De Directiesecretaresse blinkt uit door haar business-sense. Brengt mensen en projecten bij elkaar, stemt agenda’s op elkaar af. Routeert inkomende vragen, kan eenvoudige verzoeken om informatie zelf beantwoorden. Kent de huidige prioriteiten van de directie en kan op basis daarvan meer of minder toegang geven tot de tijd en energie die ze te besteden hebben.

Personal Assistant (PA)

De Personal Assistant is volledig toegewijd aan de behoeftes van één persoon. Kent diens agenda van binnen en buiten. Ontzorgt hem of haar in het werk, maar ook privé. Is vaak op de hoogte van veel details van het privéleven van haar baas/bazin. Mede daarom wordt er uitzonderlijk veel aandacht besteedt aan de persoonlijke match bij de selectie van een nieuwe PA.

Office Manager

De Office Manager heeft naast ondersteunende ook veel uitvoerende en vaak ook leidinggevende taken. Ze werkt niet alleen als secretaresse, maar is ook gastvrouw en daarnaast verantwoordelijk voor facilities. Combineert een gevoel van eigendom met oog voor detail. Bewaakt de sfeer in het team, kent persoonlijke verhoudingen en problemen en signaleert wanneer nodig bij het management.

Neem contact op

Nina Huisman

Manager Operations bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op