Eurofins

Eurofins

Over Eurofins

Het beursgenoteerde Eurofins is wereldwijd marktleider in allerlei laboratoriumtesten, zoals op het gebied van biologische stoffen voor voedselproductie, chemische stoffen voor medicijnen en cosmetica, en het testen van bodem- en waterkwaliteit. Met ruim zestigduizend medewerkers, verspreid over een netwerk van onafhankelijke bedrijven in zestig landen, en met een totaal aan 900 laboratoria, biedt Eurofins een portfolio van ruim 200.000 analysemethoden voor het evalueren van de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong en zuiverheid van stoffen en producten, evenals voor innovatieve klinische en forensische diagnostiek en materiaalstudies.

Missie

Bijdragen aan een gezondere en veiligere wereld: dat is de missie van Eurofins. Daarbij streeft het bedrijf naar groei en waardecreatie voor aandeelhouders. Dit bewerkstelligt Eurofins door zich keer op keer te bewijzen als zeer betrouwbare en snelle partner, die klanten hoogwaardige diensten, nauwkeurige resultaten en deskundig advies te bieden, op tijd en door hun hooggekwalificeerde personeel. Alle vacatures bij Eurofins staan in het teken van deze missie.

Waarden

Om alle medewerkers in staat te stellen de missie goed uit te voeren zijn er vier kernwaarden geformuleerd: Customer Focus (luisteren naar en overtreffen van klantverwachtingen), Competence & Team Spirit (het koesteren en verder ontwikkelen van talent), Quality (het leveren van snelle, accurate resultaten op basis van de beste en nieuwste technologieën) en Integrity (het op ethische, sociale en duurzame wijze uitvoeren van alle bedrijfs- en financiële activiteiten).

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.