Euro Pool System

Euro Pool System

Circulariteit is het sleutelwoord binnen Euro Pool System. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door drie Europese verpakkingspools die af wilden rekenen met de inefficiënte wijze waarop groenten en fruit verpakt werden. De wens om verpakkingen te hergebruiken en zo duurzaam mogelijk te laten zijn, is nog altijd de drijvende kracht achter de organisatie.

De herbruikbare kratten zijn vanaf het begin een groot succes. Niet verwonderlijk, want naast duurzaam, zijn ze sterk, stapelbaar, schoon en altijd op tijd beschikbaar in een van de vele servicecentra in Europa. Euro Pool System maakt samen met La Palette Rouge (LPR) deel uit van de Euro Pool Group (EPG). De afgelopen jaren groeide Euro Pool System in razend tempo door.

Vandaag de dag gelden de kratten en pallets als de standaard die honderden retailers en fabrikanten in heel Europa voor hun producten gebruiken. Daarmee optimaliseert het bedrijf niet alleen de distributieketen, maar bouwt het tegelijkertijd aan een betere, duurzamere toekomst.

Nieuwe, state-of-the-art kratten en pallets
Returnable packaging is het duurzame antwoord op de uitdaging waar retail en industrie in deze tijd volop mee worstelen. Als toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa liggen er voor Euro Pool System daardoor legio kansen voor groei. Nieuwe, nóg duurzamere kratten en pallets die het bedrijf aan het ontwikkelen is, spelen daarin een belangrijke rol. De Product Development Manager is van A tot Z verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van innovatieve product- en marktcombinaties.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.