Esther de Kruijk

Managing Director Employer Marketing
  • 2018   Top of Minds Employer Branding
  • 2017   Manager Online Marketing, Randstad
  • 2014   Manager Recruitment, Randstad

Wat een krachtig employer brand precies inhoudt, verschilt per organisatie. Maar dat het díe mensen aanspreekt die een cruciale rol vervullen in het succes van je organisatie, is essentieel. Welk verhaal dat precies is en via welke kanalen je die kritische doelgroepen bereikt, dat is de expertise van Top of Minds Employer Branding.

Want dat je goede mensen enkel werft met een goed verhaal, daarvan hebben we al tien jaar bewijs. De kunst is om te achterhalen wat het voor hen relevant maakt om op dit moment dit bedrijf als nieuwe werkgever te overwegen. Is er een bepaalde transitie gaande? Moet er een nieuwe afdeling vormgegeven worden? Kan je deel uitmaken van een internationale expansie? Met een frisse blik weten we snel door te dringen tot de kern en dit te vatten in een Employer Value Proposition, werken-bij-site of andere recruitment content.

Met rake beelden, strakke vormgeving, een verhaal dat uitdaagt om het gesprek aan te gaan én verspreiding via de juiste kanalen, leveren we maatwerk voor zowel start-ups, scale-ups als corporates. We werken met een specialistisch team, bestaand uit schrijvers, visueel designers, foto- en videografen en online marketeers.

Ik heb ervaring op het snijvlak van digital, (online) marketing, management en recruitment; bij corporates én start-ups. Daardoor kan ik de expertise op het gebied van employer branding vertalen naar werkende concepten voor ieder bedrijf. Hierin kan ik van strategisch advies voorzien, maar ook wervingsmiddelen op maat leveren.

De Employer Branding diensten van Top of Minds kunnen in combinatie met een Executive Search pakket worden afgenomen, maar ook zelfstandig.

Aanmelden nieuwsbrief