EssilorLuxottica EssilorLuxottica

EssilorLuxottica

Over EssilorLuxottica

De wereld telt vandaag de dag zo’n 4,3 miljard mensen met een probleem met hun zicht. Daarvan hebben er ongeveer 1,8 miljard toegang tot een passende oplossing. Dat betekent dat maar liefst 2,5 miljard mensen dat níet hebben. Levens verbeteren door zicht te verbeteren: dat is de missie van EssilorLuxottica.

Daartoe ontwikkelt, produceert en vermarkt de EssilorLuxottica Group premium oogzorgproducten. Die producten zijn onder te verdelen in glas (brillenglazen en monturen) en instrumenten (apparatuur die opticiens nodig hebben om oogmetingen te kunnen doen). Continue innovatie is een van de drijvende krachten achter het succes van EssilorLuxottica. Zo ontwikkelde het bedrijf onlangs nog een apparaat waarmee oogmetingen aanzienlijk nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden. Door dit soort baanbrekende innovaties komt de marktleider niet alleen steeds dichterbij het realiseren van haar eigen missie, maar is er grote interesse onder opticiens om met EssilorLuxottica te werken.

De groei van het bedrijf kwam in het verleden grotendeels voort uit overnames. EssilorLuxottica Group telt op dit moment meerdere bedrijven – zowel in de glas, monturen- als instrumententak – en een retailnetwerk van zo’n 18.000 winkels. Integratie van al die bedrijven en processen staat momenteel bovenaan de agenda.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.