Essent

Essent

Over Essent

Als energieleverancier helpt Essent ruim drie miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt. Met de merken Essent, Energiedirect, Powerhouse, Vandebron en servicepartners door heel Nederland, helpt het bedrijf klanten met energieoplossingen, met duurzamer leven en energie besparen. Dat doet het bedrijf met duurzame producten zoals zonnepanelen, warmtepompen en isolatie voor een energiezuinige woning. Ook investeert Essent volop in innovatieve oplossingen die onderdeel uitmaken van het energiesysteem van de toekomst, zoals waterstof en koude- en warmte oplossingen. 

Bedrijfscultuur 

Net als het ambitieniveau ligt ook de lat hoog bij Essent, dat onderdeel is van het Europese, beursgenoteerde bedrijf E.ON. Tegelijkertijd is Essent ook een warm bedrijf waar mensen zichzelf kunnen zijn en veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wat de 1350 medewerkersook wel ‘Essenters’ genoemd – bindt, is een intrinsieke drive om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Niet alleen wil Essent iedereen betaalbare, duurzame energie leveren, het bedrijf streeft er ook naar om in 2040 volledig CO2-neutraal te zijn.

Doorgroeimogelijkheden

Essenters krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid om ownership te nemen. Ook krijgen medewerkers volop kansen in hun ontwikkeling. Net als de energiemarkt is Essent een dynamische omgeving waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Wie zich bij deze organisatie onderscheidt en resultaten neerzet, kan in de praktijk rekenen op mooie doorgroeimogelijkheden. Het hoofdkantoor van Essent staat in Den Bosch.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.