Wereldhave

Wereldhave

De opkomst van e-commerce en de versnippering van het offline winkelaanbod hebben het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Commercieel vastgoedbeheerder Wereldhave heeft als missie deze uitdagingen om te zetten in een nieuwe, glansrijke en duurzame toekomst voor het offline winkelen. Tegelijkertijd hebben consumenten een steeds grotere behoefte om ontzorgd te worden en elkaar buiten de deur te ontmoeten.

Als beursgenoteerd bedrijf dat internationaal locaties voor offline winkels beheert, heeft Wereldhave te maken met drie groepen stakeholders. Dit zijn de investeerders en aandeelhouders; de bedrijven die winkelruimte exploiteren; en de consumenten die de winkelcentra bezoeken. De relaties tussen Wereldhave en haar klanten zijn zowel B2B als B2C. Dat maakt deze business complex en creëert tegelijk mogelijkheden.

De grote uitdaging binnen deze markt is relevant te blijven voor consumenten. De concurrentie is immers extreem, door e-commerce én door de opkomst van nieuwe offline mogelijkheden (supermarkten op stations, winkels in kantoorgebouwen). Wereldhave wil het offline winkelen opnieuw uitvinden. Daarbij zet Wereldhave volledig in op de behoeften van de consument en de (lokale) maatschappij. De bezoeker moet niet alleen worden bediend in de hoedanigheid van klant, maar ook als buurtbewoner, recreant, levensgenieter. 

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.